Bemutatkozás

A KonyhaPont Konyhastúdió azzal a céllal jött létre, hogy egyedi igényeknek, megfelelően, beépített konyhabútorokat értékesítsen.

A lengyel BRW bútorgyár sok éves tapasztalata garancia a bútorok minőségére. A moderntől a klasszikusig mindenki megtalálja a számára megfelelő stílust és színt. A konyha egyre fontosabb szerepet tölt be a családok rohanó mindennapjaiban.

A gyártók széleskörű választékot biztosítanak a bútorok, a beépíthető konyhai készülékek és kiegészítők tekintetében ezért nehéz megtalálnunk a számunkra legmegfelelőbb megoldást.

Abban nyújtunk segítséget, hogy a konyha legyen egyben esztétikus, praktikus és teljesen a tulajdonos élethelyzetéhez, körülményeihez illeszkedő.

Ahhoz, hogy a végső célt elérjük, a vevőre több időt kell szánnunk, pontosan fel kell mérnünk az igényeit.A minőség nálunk nem csupán az általunk nyújtott termékekre vonatkozik, hanem a kiszolgálásra, tervezésre, szakszerű beszerelésre és az utólagos kapcsolattartásra is.

Ebből a célból hoztuk létre konyhastúdiónkat, ahová tisztelettel meghívom Önöket, ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal!

Szolgáltatások

Tervezés

Tervezés

A konyha színei és stílusa meghatározzák a hétköznapok hangulatát. A tervezés az igényes konyhák megszületéséhez a legelső és legfontosabb lépés. A megrendelõk többsége a tervezés során a bútorajtók színének, kidolgozásának, a fiókrendszereknek és az ajtópántoknak kiválasztását tartja a legnehezebb feladatnak. Ehhez pedig szakember kell, aki tisztában van a lehetőségekkel, a kapható bútorok, anyagok, gépek legapróbb részleteivel is.

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Ingyenes szaktanácsadást biztosítunk minden kedves régi és új ügyfelünk számára. Legyen szó konyhabútorról, elemes konyhaszekrényről, asztalról, székről, gardróbról, irodabútorról, nappali bútorról vagy akár gyermekszoba bútorról. Munkatársaink segítenek Önnek a megfelelő stílus és méret meghatározásában.

Értékesítés

Értékesítés

Szeretnénk figyelmébe ajánlani bemutatótermünket, ahol megtekintheti ajtófront és bútorlap választékunkat, valamint személyes tanácsadással is segítjük a választást.

3d látványterv készítés

3d látványterv készítés

Már megrendelés előtt megtekintheti új konyhabútorát vagy tolóajtós gardróbját. A 3D-s látványterven megnézheti, hogyan fest majd az elkészült bútor, mikor a helyére kerül. Tekintse meg referenciáinkat!

Beépíthető konyhai készülékek

Beépíthető konyhai gépek

Lényeges szempont hogy milyen háztartási készülékeket szeretnénk a konyhánkban, illetve ezeknek praktikus és kényelmes használhatóságot biztosító elhelyezése. Valamint az egyéb kiegészítők és beépíthető gépek, konyhagépek, gránit mosogatók, csaptelepek, hulladékgyűjtő rendszerek kiválasztása. Például: hûtõszekrény, qsütő, főzőlap, pároló, gőzpároló, mikróhullámú sütő, mosogatógép, páraelszívó.

Kapcsolatok

KonyhaPont Konyhastúdió - MING TEAM Kft. - 9024, Győr, Kálvária u. 55.

Tel: +36-96/444-894
Konyharészleg: +36-20/384-5377

Fax: +36-96/444-894
Fürdőszoba: +36-70/930-7068

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 09.00 - 17.00 | Szombat: 09.00 - 12.00
E-mail: info@gyorkonyha.hu

Az űrlap elküldéséhez kérem húzza át az alábbi kapcsolót balról jobbra.

Referenciák

Partnerek